supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Tonåringar & sol

Publicerad 2015-02-21 15:47:15 i Allmänt,

Skön dag! Solig dag! Fnittrig dag! Vi har haft en extra tonåring boende hos oss ett dygn och dottern och kompisen har pratat, fnittrat och myst från promenaden hem från skolan igår till vi sa hej då till den sköna tjejen i eftermiddag. De smågnabbas som om de varit gifta länge och kan växla till gapskratt sekunden senare. På ridningen i förmiddags hängde kompisen med och satt med den otroooligt mogna mamman och skrattade kvävt - för att inte skrämma djuren - åt en stackars häst som verkade ha levt på bruna bönor i några veckor. Vi kunde inte sluta skratta så fort den stackarn sprang förbi där vi satt och lät som han lät.........eller var det ryttaren?....... Skraaaatt igen! Moget...
 
Nu har jag pysslat lite bland tvätt och grus och gått igenom månadens räkningar. Försöker övertala mig själv att gå ut i det fina vädret, men soffan är så skön och det är lugnt och stilla här hemma. I morgon åker dottern till mormor & morfar. På hennes skola får man välja om man vill ha sportlov vecka 9 eller 10. Ok då. På måndag åker jag till Frötuna gård. I övermorgon! Blir spännande att träffa de andra som är där och förmodligen höra en del gripande berättelser. Usch - jag råkade skriva "som är dör" istället för "där"... Fem dagar för mig själv. Minns inte när det hände senast. Aaaaaaah.

Kommentarer

Postat av: Kicki

Publicerad 2015-02-21 20:16:37

Låter som en bra och glad dag:) Ha en skön kväll och en underbar vecka på Frötuna, njut av egentid och att bara vara här och nu! Kram❤️

Svar: Ja, jag behöver verkligen den här veckan - det står mer och mer klart för mig. Bara andaaaas :)
Jeanette

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-23 08:03:03

Hoppas du får en alldeles underbar vecka med "egen tid"
Stoor kram och ( tack för sist, den helgen kommer jag minnas länge)

Svar: Tack "anonym" :)
Jeanette

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-25 20:11:29

Ha ha, Anonym = Anne-lie Lundgren 😃

Svar: <3
Jeanette

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela