supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Vardag

Publicerad 2015-04-14 20:54:21 i Allmänt,

 Foto: Anna Forsgren(Tack!)
 
Vardag. Vardagssysslor. Saker man gör varje dag. Var dag. Det är klart att man måste unna sig och omgivningen rena sockar på fötterna och det är fräscht att äta på rena tallrikar, men nu känns det som om det här med vardagssysslor skulle behöva pausas ett tag. Är det konstigt att jag tänker "semester" från allt vad vardag heter bara cirka 3,5 månad efter att ha börjat jobba igen efter att ha varit "ledig" i nästan nio månader? Kanske är det vännernas bilder från Nya Zeeland som gör att jag längtar bort. Kanske är det att jag mår så bra just nu att jag orkar tänka på att jag är less på tvättmaskiner, diskmaskiner och dammsugare.
 
Var dag är en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela