supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Hjälp?

Publicerad 2015-06-01 14:30:27 i Allmänt,

Nog var det väl ändå själva fan att vi inte ska få lite värme på näsan! Regn, regn och regn! Jag vet - det är världsligt och man dör inte av det MEN ÄNDÅ!! Solen ger energi. Fint väder ger en ork att titta upp från marken och möta andra människors blick. När det inte regnar är det lättare att ta sig för att göra saker antingen för sig själv eller tillsammans med andra. Regn och bajsväder uppmuntrar i alla fall mig till att fortsätta känna mig låg, orkeslös och inte det minsta social eller positiv. Det är inte bra för mig att känna så. Det är inte heller bra för min omgivning att jag känner så.
 
Igår cyklade min man och jag iväg - innan det började regna - och tog ett glas morsdagsvin. Han tycker inte att jag ska kämpa med att klara allting själv utan att jag ska ta hjälp med det. Problemet är bara att jag inte vill prata med något "proffs" om hur jag mår. Vad gör man då?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-06-06 18:30:15

Hoppas att du känner dig piggare och gladare nu! Om inte, lyssna på din man eller om du har någon som varit med om liknande som kan tipsa dig hur du kan göra ? Stooor kram

Svar: Puss & kram :)
Jeanette

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela