supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Helt normal dag

Publicerad 2014-10-29 14:42:07 i Allmänt,

Maken är borta på jobb och dottern har åkt buss upp till Skellefteå till mormor och morfar. Det är tyst här hemma vilket var ett tag sedan. Ganska skönt. Förmiddagen har jag ägnat åt att fixa lite presenter till sötnosar i min omgivning som fyller år. Har faktiskt investerat i ett par nya kläder till mig själv också. I afton ska jag få vara med mitt arbeslag och ha lite trevligt. Har jag förstått det rätt så blir det både något gott att äta, dricka och lite underhållning senare på kvällen. Jättemysigt! Det känns som om jag har en normal dag som "alla andra" idag. Gött!

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela