supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Sköna lördag

Publicerad 2014-05-31 15:54:43 i Allmänt,

Vilken skön dag! Dottern kvittrar och är nöjd efter två timmar hos frissan. Håret är lika svart och blått som hon hade tänkt sig :-) Maken har hjälpt en kompis att flytta och jag har tjavat runt på stan helt utan måsten. Marknaden tar upp nästan alla tomma ytor och entusiastiska unga människor släpar flak efter flak med öl inför kvällens brännbollsyra.
 
Från busskur G hörs en tremannakör yla potpurriet "Purple rain, purple rain - I never promised you a rooooosegarden!!!" innan tenoren vinglar iväg på en livsfarlig cykeltur mellan bussar och taxibilar. Jag vågar inte titta.
 
Nu finns en Prosecco i kylen och Sator spelar på Scharinska i kväll. Känner på mig att det kan bli en skön kväll också.
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela