supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Tålamod

Publicerad 2015-01-30 14:49:42 i Allmänt,

Att jobba fyra timmar går bra. Attt sedan "springa" på stan och göra ärenden i 1-2 timmar direkt efteråt går också bra. Sedan går det inte längre. Ingenting går. Tårarna kommer och jag måste skynda mig hem för att lägga mig ner. Ingen får prata med mig eller fråga mig någonting. Jag blir aptrött och irriterad. Ska inte gå upp till 75% ännu. Inte en chans. Måste ha tålamod och låta läkningen ha sin gång. Tålamod är bra.
 
Fick nej på en sponsorförfrågan idag. Är inte riktigt van vid det. Well, well.....förhoppningsvis går det fler tåg. Jag hade på känn att det skulle bli nej från de här även fast en av ägarna är amatörmusiker och har haft bröstcancer i sin närhet. Ibland vet man bara.
 
Det är fredag idag och jag vill ha en lugn, skön kväll med god mat och extremt lite aktivitet. Kanske ett bubbelbad med tända ljus? I morgon är det stallet och dottern till sin pappa och vi på bortbjudningsmiddag. På söndag är det in i studion och lägga sång på On The Mend bandets version av Foo Fighters låt Resolve. Kommer att bli hur bra som helst.
 
Nu vila.
 
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela