supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Smart?

Publicerad 2017-01-16 22:53:13 i Allmänt,

 
Tänk om det ändå följde med någon slags "smarthetsökning" efter att ha genomlevt cancer (två gånger). Tänk om man kunde svara ett tydligt JA på frågan om "man känner sig annorlunda och mer positiv till livets alla små störigheter som ändå inte betyder något", att man numera "använder tiden till det som verkligen betyder någonting"....Jo, tjena!
 
Jobba, jobba, jobba - hann ut i tjugo minuter för att köpa lunch, efter lunch fick jag en allergichock för att någon hade parfym på sig - gick ut en sväng till för att andas och köpa allergitabletter. NEJ - du luktar inte godare för att du har MER parfym på dig! Väl hemma behövde den 3,5 kvadratmeter stora kaninburen rengöras. Dottern gosar med kaninen - modern byter spån, sopar, bär upp påsarna till garaget, garagedörren har frusit fast....Det innebär en promenad till återvinningen med de påsar skräp som står i det lilla förrådet för att jag ska rymma fyra papperspåsar med kaninskit! In igen - tömma diskmaskinen, städa toaletten, ta en dusch.
 
Nu har jag målat mina tånaglar i silver. I morgon är en ny dag.

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela