supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Jag har bråkat idag

Publicerad 2017-02-17 18:35:45 i Allmänt,

Jag har bråkat idag.....
 
...........bråkat och varit besvärlig. I perioder har jag letat träningsbehåar och linnen till oss med bara ett bröst. Det måste väl ändå finnas något märke eller kedja som säljer en träningsbh med ficka någonstans. Bästa sättet är att beställa via nätet. Den lilla nackdelen är då att man inte kan prova varan innan den kommer hem och då upptäcka att den inte funkar! Jag vill ha en träningsBH nu!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-12-16 19:20:31

Hej! Är en nybliven supermorsa... med cancer. Börjat cellgift 1. Hör av dig om du har lust. ❤️

Svar: Hej! Förstår jag dig rätt att du både är nybliven mamma OCH fått cancer? Hoppas första behandlingen gått bra och att du är på ett ställe där personalen är lika fantastisk som här i Umeå! <3Hur hittade du till min blogg? Jag har inte skrivit på jättelänge, men hade precis tänkt börja om.
Jeanette

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela