supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Skön säng

Publicerad 2015-01-26 18:02:44 i Allmänt,

 Foto: Erika Åberg (tack!)
 
Tycker att jag har mindre och mindre sirap i hjärnan för varje dag som går på jobbet. Idag blev jag dock kosmiskt trött efter jag slutat och orkade inte ens höra tre ord av vad maken hade att berätta när vi träffades för överlämnande av bilnyckel. Promenaden hem var lång, ryggsäcken tung och snöflingorna irriterande blöta. Efter lite mat i magen föll jag i säng och vaknade inte förrän jag hörde ett piggt "HALLÅÅ" från hallen från en pigg och glad dotter.
 
En kvinna från Bröstcancerfonden kontaktade mig idag men vi har ringt förbi varandra så jag vet inte vad hon ville. Spännande.
 
Nu är middagen fulla magen och sängen skön igen. Tar mig en liten attackvila innan operation "hitta skridskor som passar" ska påbörjas. Dottern är lika entusiastisk som sin mor när det gäller skridskor...
 
Imorgon har vi ledardag hela dagen så jag ska försöka vara med och lyssna från morgon till eftermiddag. Blir spännande att känna på en hel dags arbete. Har nog inga sömnproblem på kvällen. Ser fram emot en ledig onsdag och beställer gnistrande sol och ingen blötsnö från himlen. Ok?!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela