supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Runtrunt

Publicerad 2015-01-08 16:07:00 i Allmänt,

Vara vaken hela natten - komaliknande tillstånd på morgonen - duscha - klä på sig - få yrsel - klä av sig - gå tillbaka till sängen - bli sur, irriterad, less och förbannad - somna som en stock och vakna vid lunch - fortfarande astrött och utan energi. Ja, det är väl mitt liv i ett nötskal just nu! Idag hade jag till och med hunnit sätta mascara på ögonfransarna innan jag insåg att det inte skulle funka att åka till jobbet. Dottern och maken åkte iväg. Hon hade hostat fram till 00.30 i natt så min gissning var att hon inte skulle hålla hela dagen i skolan. Mycket riktigt. Klockan 13.30 kom maken hem med henne. Nu ligger hon i sängen och tittar på film. Fräsch familj... I kväll kommer resten av barnen - får väl se hur de mår.
 
Igår tittade dottern och jag tittade på bilder från Naxos, Grekland och drömde oss bort. Vi kollade även flygpriser och tider där vi skulle kunna åka. Hoppas verkligen att mitt löfte om Naxos som 13-årspresent till henne går att uppfylla. Med ytterligare ett års sjukskrivning i bagaget har ekonomin inte tillåtit gigantiska sparkapital per månad direkt...
 
Sedan jag klev upp har jag faktiskt förberett biffar med gräddsås till middag, men nu måste jag vila. I morgon kanske energin är på topp :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela