supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Huskurer

Publicerad 2015-01-09 15:19:02 i Allmänt,

En vän till mig påpekade idag att såna som vi (fd cancertanter) borde ha frikort från alla "vanliga" jävla skitåkommor som magsjuka, förkylning, stukning av fötter, ont i huvudet och fel på kisseriet i ÅTMINSTONE ETT ÅR efter avslutad cancerbehandling! Bacillerna borde prata ihop sig och komma överens om att attackera någon annan ett tag framåt. Nu fungerar ju inte livet så där rosenskimrande "rättvist" att var och en får en lagom mängd elände blandat med en massa lycka som gör att man laddar batterierna. Nej - istället så ligger man här med blåskatarr och ett humör som är i botten. Vara på jobbet och prata, skratta, dricka kaffe, läsa in sig på allt man missat under sex månader, kramas lite med människor man inte träffat på länge - det får bli någon annan gång det. Idag ringde jag faktiskt till min hälsocentral för att fösöka få en tid både för mig och dottern (som har hostat i över tre veckor). Tiderna var slut och jag kom inte längre än till en inspelad röst. Så var det med det. Det blir att fortsätta med bikarbonat i varmt vatten och lite andra huskurer i helgen för att se om det kanske släpper...
 
Fortsätter drömma om Grekland. Har påbörjat operation övertalning av systern - att hon ska följa med om resan blir av. Hon lät inte helt svårflörtad :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela