supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Välkommen tonåren!

Publicerad 2015-04-03 11:58:00 i Allmänt,

Nu kommer de snart - föräldrarna, kanske systern och bästa vännerna - alla i syfte att sjunga för och pussa på "ungen" som blir 13 år idag. Hon fick ett brutalt uppvaknande i morse då tre trötta i morgonrockskören framförde "Ja må hon leva" i lite olika tonarter, långt innan hon hade tänkt vakna. Att sedan maken la sig tvärs över henne i sängen för att se till att hon var extra vaken gjorde inte morgonvilan lättare. Två chokladbullar, mjölk och ett par paket senare kom hon ner som ett rufsigt troll och undrade vad klockan var. 
 
Nu är kladdkaka två snart klar och familjen beredd på att hugga i. Det fanns önskemål om både vaniljvisp och grädde som tillbehör så varför inte. Man kan tydligen inte få i sig för mycket socker som tonåring. 
 
Ikväll middag med vänner. Blir skönt att åka hemifrån några timmar. Anar vin & god mat & kanske lite fniss...
 
Glad Påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela