supermorsa.blogg.se

Bloggen belyser min vardag som förutom familj, jobb, vänner och att göra saker som ger energi samtidigt handlar om att leva som "frisk" efter två omgångar bröstcancer.

Gott Nytt År!

Publicerad 2014-12-31 13:47:00 i Allmänt,

Nämen vad tror ni - är det dags att börja packa ihop 2014 och skicka det till permanent förvaring någonstans? Vägen framåt känns lockande. En bit i taget med härliga hållplatser som skivsläpp och konsert med On The Mend, familj och vänner som finns och värmer, hälsa och kärlek en realitet. Med de bitarna klara känns 2015 hoppfullt.
 
Snart dyker vännerna upp och sorlet av hungriga, matlagande, glada människor kommer att ta över huset och tränga sig in under huden på en som bomull. Längtar! Det blir musslor i vitt vin, chilli, vitlök och annat mums till förrätt, potatisbakelse, helgrillad oxfilé med haricots verts och cognacsås till varmrätt och vännens tiramisu till dessert. Kaaaaaanske också lite bubbel emellanåt :)
 
Ha ett sprakande Gott Nytt År alla vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jag är en 52-årig kvinna som lever med man och två barn - en egenproducerad tonårsdotter och en bonusdotter. Har ett bra jobb, goda vänner och en syster och föräldrar som finns för mig. Det enda molnet på min himmel är att jag haft bröstcancer två gånger sedan år 2010 och försöker nu hitta tillbaka till att leva som "frisk".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela